Vrei sa scrii in LumeaMare?

Daca da, afla ca ne dorim si cautam Colaboratori voluntari (suna ciudat dar tin sa precizez asta inca de la inceput, ca sa nu existe neintelegeri) Ce trebuie sa faci?

Sa contribui cu articole / relatari si jurnale de calatorie, pe o tematica stabilita de comun acord. Putem stabili o frecventa a acestora sau pot fi si articole punctuale, in cazul in care calatoriile tale nu sunt asa de dese.

Important: LumeaMare nu este un portal de turism, este un loc in care se impartasesc impresii; nu avem nevoie de stiri si de informatii reci, avem nevoie de ceea ce simte un calator atunci cand viziteaza lumea, exprimat intr-un text captivant, corect gramatical, ilustrat de imagini. Descriere:

99% din oameni sunt...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.