Strain in orasul meu – ziua 3

COTROCENI – CUM MI-AM CASTIGAT PROPRIUL RESPECT

A treia zi ca strain in Bucuresti a fost ceva mai scurta ca de obicei si a fost dedicata vizitarii Muzeului Cotroceni si relaxarii. E sambata si nu am chef sa alerg. Mi-am facut din timp programare la Cotroceni (ce misto suna, zici ca am o misiune diplomatica de indeplinit) si asa ar trebui sa faca orice turist. Nu e mare lucru, se da un telefon la +40-21-317.31.07 sau un e-mai la: vizitare@aim.com. Imediat ce am ajuns acolo am inteles de ce e util; nu pentru ca nu ai fi primit – probabil reusesti sa intri, ci pentru ca aud un strain care ar fi vrut sa viziteze dar la ora respectiva nu sunt decat tururi in limba romana. Ups!

La intrare constatat cu oarecare nemultumire ca s-a depasit cu brio numarul de vizitatori pe grup (fata de cat afisasera ei ca posibil),...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.