Calatorind prin cenusa imperiului

Nu am mai fost de mult in Moldova de peste Prut. Uf, din 2003, sunt 6 ani de atunci! Banuiesc ca s-au schimbat multe, probabil nu si foarte dulsele accent al basarabenilor, mancarea buna, vinul excelent si bomboanele Bucuria (chiar daca pe ultimele le poti gasi acum si in Auchan-ul bucurestean si inteleg ca nu numai).

De data asta o sa scriu despre o calatorie cu trenul si nu despre Chisinau. In articolul precedent despre Moldova, cineva sugera sa mergem cu trenul la Chisinau. Nu am fost niciodata cu trenul, doar cu avionul, dar am mers cu trenul la Odessa intr-una din cele mai memorabile calatorii… era octombrie 1997.

Octombrie 1997, Chisinau – in delegatie. Chisinaul arata bine, e elegant, e curat, e aerisit, desi criza economica se simte. Am ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Imperator e un tip care lucrează în marketing şi comunicare cam de 15 ani... Travellingul îi ocupă timpul mai demult, de vreo 37 de ani, iar cucerirea meridianelor din afara României de 19 ani. Până acum a fost în 75 de ţări pe 5 continente, iar printre celelalte pasiuni poate enumera istoria, sportul (in general fotbalul) şi alte culturi. În timpul liber, scrie poveşti din locurile prin care a fost pe blogul personal sau in LumeaMare.