Premiul meu, Arsenal Park – povestea

Daca in intro am facut cunostinta cu participantii la aceasta iesire, e timpul acum sa dau drumul la poveste si sa va explic cum poti sta aproape 3 zile in spatele unor ziduri fara sa te plictisesti ... si tineti cont, zidurile acelea arata cat se poate de militare!

Am iesit vineri pe la 11:00 din Bucuresti si, inarmati cu resurse suplimentare de rabdare  si dulciuri, am cucerit nesperat de usor marile redute: Dealul Negru, Valea Oltului sau legendara coada de la Sebes. Am ajuns asadar la Arsenal Park la timp pentru a ne bucura de un final de zi fabulos. Am ales camera in care patul sta frumos pe tun, la propriu! Acesta este totusi foarte confortabil si suficient de mare incat sa nu existe riscul de a pica din el... lucru care, de la inaltimea respectiva, ar fi usor neplacut. Mobilierul militar reconditionat si restul accesoriilor in vesminte camuflate de prin camera este cat de poate de real,...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.