Tu ce ai uitat sa pui in bagaj?

Cine nu a uitat niciodata nimic acasa, la plecarea intr-o calatorie, ori e un geniu ori e un mare mincinos! Si pentru ca marea majoritate uitam ceva sau punem prea multe in bagaj, am facut o lista (adunand pareri aici) iar finalul, frumos machetat si aranjat, a fost deja trimis atat abonatilor LumeaMare cat si celor care au comentat sau si-au adus contributia la acest subiect.

Mai ai insa o sansa sa o primesti si tu: raspunde la intrebarea din titlu si povesteste-ne o intamplare amuzanta sau o situatie delicata in care ai fost pus – legata de ceea ce ai pus si ce nu in bagaj! Spune-ne povestea ta si o primesti cat de curand!

Lista e prima dintr-o serie. Vor urma listele si sfaturile pentru:

– calatorii cu cei mici

– calatorii cu cortul

– calatorii pe motor

– calatorii cu rucsacul in spate

E de ajuns sa te inscrii pe site (sus dreapta, “noutati la tine in mail”), sa ne trimiti un mail (noutati@lumeamare.ro), sau – cel mai bine – sa lasi un comentariu si vei intra in posesia acestor liste.

Acum sa dam drumul la povesti! Curaj!

PS: pentru cei care au primit deja lista, am observat doua erori, ne cerem scuze, reparam si revenim 🙂

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.