În a patra zi ca strain în orașul meu, inițiativa vine de la prietenul nostru Adi, care îmi propune să ieșim cu copiii la o plimbare pe la Zoo și apoi la Mogoșoaia. Afară e cam frig și parcă plapuma sub care mă aflu e mai îmbietoare decât priveliștea animalelor captive. Totuși la Mogoșoaia nu am ajuns de foarte mult timp așa că dau mobilizarea și cu mic cu mare ne pregătim de ieșire.

LA ZOO

Și uite așa, iată-mă la ZOO! Locul în care oricum îmi e greu să văd fiinţele obligate să petreacă o viaţă întreagă în spatele unor gratii. Să recunoaştem, e un fel de închisoare în care alţii vin şi se zgâiesc la tine fie că ai chef sau nu de musafiri. Nimănui nu poate să îi placă asta, oricât de animal ar fi! Şi una peste alta mai am şi amintiri neplăcute din vizitele anterioare - de când sunt mama a trebuit să ajung acolo măcar o dată pe an. Copiii n-au problema cu „milă”, ei sunt altă specie şi până acum mi...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.