Ghidul “Bucureşti şi împrejurimi”

Nu pot spune că sunt la curent cu tot ce s-a publicat pe piaţă în aria ghidurilor turistice pentru Bucureşti. Însă de când am început proiectul Străin în oraşul meu am tot urmărit oferta din librării. Ghidul publicat de House of Guides anul acesta este singurul care cred ca merită într-adevăr să îl ai dacă eşti turist în Bucureşti. Şi nu numai!

ghid bucuresti

De ce îmi place?

- Are un format prietenos: mic, îngust, uşor! Pentru cineva care călătoreşte, este ideal să aibă la îndemână informaţia într-un format uşor de folosit şi transportat.

- Are trasee! Atât pentru oraş cât şi pentru împrejurimi. Nu multe ghiduri îţi oferă aşa ceva. Un traseu clar, pe o anumită zonă, cu harta aferentă, punctat ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.