Biblioteca virtuală – de la călători citire 1

Pasionată fiind de călătorii, am "prostul" obicei de a citi zilnic alte bloguri cu aceeaşi tematică, găsind deseori articole sau detalii noi despre diverse destinaţii dar şi sfaturi utile privind călătoriile. Aşa că mi-a trecut astazi prin cap că ar fi frumos să vă arăt şi vouă ce am găsit interesant, să creez un fel de revistă a blogurilor sau, mai realist vorbind,  o listă cu articole pe care mi-e ciudă că nu le-am scris eu sau aventuri pe care mi-e şi mai ciudă că nu le-am putut trăi.

Iată ce am mai aflat

Despre un OM:

Hubert şi the timeless ride, un domn de "numai" 65 de ani, plecat în lume de 5 ani, având în plan încă vreo 5 dacă nu cumva mai mulţi. A locuit în Franţa şi în USA, a avut propriile afaceri şi are o familie numeroasă. Merge pe motocicletă cu ataş de o viaţă şi tot pe ea este şi acum plecat, căl...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.