Biblioteca virtuală – cele mai cele

Se simte că se apropie sfârşitul anului. Începe lumea să facă liste, bilanţuri, topuri, cele mai cele destinaţii, cele mai cele locuri şi aşa mai departe. Vă voi arăta câteva din multiplele subiecte de acest gen pe care le-am găsit săptămâna aceasta în urma zapping-ului pe bloguri de călătorii.

Cele mai frumoase pieţe de Crăciun din Europa (Matador Network) – unde sunt pieţe de Craciun deja am aflat. Articolul ne prezintă însă o selecţie interesantă, grupată pe criterii: după atmosferă, după orientarea către copii, după shopping sau după amatorii de ciocolată.

În aceeaşi notă de sărbatoare vă invit să vedeţi cei mai nonconformişti brazi de Craciun. Mi-a plăcut mult cel din sticla de Murano şi m-am bucurat să văd printre ei şi renumitul brad de la Unirii de anul trecut. (BrilliantTips)

Pentru cei care cred într-un turism responsabil, care să nu dăuneze mediului, am găsit un top 10 detinaţii turistice etice (turism-360.ro, articol preluat de pe breakingtravelnews.com)

La polul opus, găsiţi date şi imagini cutremuratoare, în Cele mai toxice 10 locuri de pe pământ. (Descopera)

Ca să încheiaţi totuşi cu o notă optimistă şi să uitaţi pentru puţin timp de frigul iernii, aruncaţi un ochi şi la cele mai grozave piscine din lume (Travel and leisure)

În final, vă dorim lectură plăcută şi să aveţi parte de cel mai plăcut şi cel mai relaxant week-eend cu putinţă!

Şi nu uitaţi că aşteptăm cu drag sugestiile voastre pentru a ne completa biblioteca virtuală.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.