Călătorie în Bretania

Îmi place să visez la călătorii prin locuri exotice, unice, locuri care nu au fost încă invadate de turismul de masă, oaze de linişte în care tot ceea ce cunoşti e supus provocării, în care tabieturile se schimbă radical iar prejudecăţile dispar lăsând loc bucuriilor simple şi toleranţei.

În acelaşi timp sunt foarte ataşată de Europa – mai ales de partea ei vestică, chiar dacă găsesc mai rar ceea ce abia am lăudat. Îmi e greu să nu caut în călătoriile mele patrimoniul bogat al civilizaţiilor trecute, încântarea pe care mi-o aduce arta, frumuseţea capodoperelor de arhitectură sau pitorescul dichisit ale oraşelor mici.

Am încă atât de multe de văzut în această parte a lumii încât atunci când mă întreabă prietenii unde plănuiesc să merg data viitoare îmi este extrem de greu să dau un răspuns. Dacă nu în fiecare zi măcar odată pe săptămână destinaţia se schimbă.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.