Maratonul târgurilor de Crăciun din Bucureşti

Pentru că în iarna aceasta nu am putut pleca pe nicăieri şi nici nu am reuşit să conving ursul tată şi puiuţa de urs să hiberneze cu mine, pentru că încă mă documentez şi scriu la serialul Străin în oraşul meu, am decis să testez atmosfera din Bucureşti în preajma sărbătorilor. Veţi afla mai departe ce am găsit în propriul meu maraton, care a inclus mai ales târguri de Crăciun: Sala Dalles, Cărtureşti, Sala Palatului, parcul Cişmigiu şi parcul Kiseleff.

Dacă trebuie să călătoreşti iarna într-un oraş, nu cred că există vreun moment mai inspirat decât cel din perioada de dinainte de Crăciun. Atunci căldura luminilor şi coloritul decoraţiunilor, mirosul de bunătăţi din jur, colindele şi oamenii mai veseli şi mai buni, gata să-şi cheltuiască economiile sau bonusul cumpărând cadouri (adică lucruri pe care şi le-ar dori pentru ei dar pe care le vor ceda altora), renumitele târguri de Crăciun în care marile capitale se între...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.