Urare de Crăciun!

Să încep cu AHO AHO sau cu HO HO HO?

Mai bine aş începe cu primul râs al unui bebeluş; hototul sughiţat care izbucneşte, întotdeauna pe neaşteptate, provocat de cine ştie ce giumbuşluc sau strâmbătură a părintelui. Se spune că atunci când râde pentru prima dată un bebeluş se naşte o zână. Şi eu cred în poveşti. Şi uite aşa vă urez şi vouă:

Să credeţi în poveşti!

Aş continua apoi cu tenacitatea unui copil care vrea să cucerească lumea. Nimic nu-l poate opri. Pe burtă, în patru labe, mai pe sus, mai pe jos, el va explora, va greşi, va plânge, va râde şi va merge mai departe, până când va învăţa să meargă singur, pe propriile picioare. Aşa că v-aş ura şi vouă:

Să credeţi în voi!

Aş merge mai departe cu tânărul pentru care barierele nu există şi care are puterea de a înfrunta obiceiurile şi a schimba lumea, chiar dacă o face doar pentru el. Si v-aş dori:

Să credeţi în pasiune!

Şi nu m-aş opri aici pentru că ar urma omul care aduce pe lume alt om şi v-aş aminti:

Să credeţi în miracol! Şi să râdeţi cu fiecare ocazie pentru că există zâne şi pentru oameni mari!

La final aş pleca în Lumea Mare şi m-aş întoarce înapoi acasă, pentru Crăciun, alături de familie şi de prieteni, pentru a vă spune atât:

Sărbători fericite şi vă mulţumesc!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.