Anul 2009 pe 2 roţi

Am criticat în articolul Superstiţii de revelion o parte din obiceiurile pe care le au oamenii în preajma Anului Nou. Inclusiv faptul că se apucă toţi să facă bilanţuri, să aibă diverse probleme de conştiinţă sau să îşi stabilească obiective de Supermen şi Superwoman pentru anul următor. Am avut dreptate, teoria mi s-a confirmat, mai toată lumea a facut asta în ultima vreme. Dar am m-am şi grăbit cu criticile uitând că sunt motociclist(ă) şi că atunci când eşti pasionat de ceva ai o plăcere masochistă de a rememora - în mijlocul unui anotimp ostil pasiunii tale - pe unde ai mers, cât ai mers, cum ai mers.

Aşa că îmi fac şi eu, ca un bun motociclist, bilanţul anului trecut, mai precis kilometri făcuţi şi destinaţiile atinse pe două roţi. Bine că nu mi-am setat obiective la sfârşitul anului 2008! Tot ce pot spune, cu un sincere regrete, e că mă aşteptam la mai mult dar vorba aia: nu aduce anul ce aduce ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.