O nouă călătorie cu gust

În mod normal percepem o călătorie ca pe o deplasare a corpurilor noastre (mai mult sau mai puţin sportive, ca să nu zic altfel) către destinaţia aleasă. Câţiva dintre noi reuşim să călătorim şi cu gândul, lăsându-ne ghidaţi de papilele gustative, mereu amatoare de cunoaştere, de noi descoperiri.

Prin decembrie 2009 am avut ocazia să îl întâlnim pe Adi Hădean şi să călătorim astfel, mai întâi imaginar, prin ţinuturile româneşti (noi nu am ajuns dar unii chiar au avut noroc) şi apoi încercând cu adevărat savoarea unui meniu italienesc, prin patria lui "dolce vita".  Vestea bună e ca în ianuarie se anunţă o nouă vizită a lui Adi la Bucureşti şi ne pregătim să gustăm din însorita Spanie (nu vă e cald deja?).

La prima incursiune în Italia cu greu am reuşit să fotografiez felurile de mâncare, nefiind obişnuit până acum să fac şi altceva decât să-mi satisfac plăcerea gur...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.