O fotografie, un canion în Austria

O fotografie, un canion în Austria

O plimbare prin acest loc este de neuitat: podurile de lemn care urmează formele neregulate ale pereţilor stâncoşi (construite încă de la 1875) te duc acolo unde picioarele tale nu ar putea altfel ajunge, te fac să descoperi puterea apei şi incredibile jocuri de lumini şi umbre

Liechtensteinklamm, Austria

Liechtensteinklamm, unul dintre cele mai adânci canioane din Austria. Aproape de Salzburg si de St Johann im Pongau.

Mai multe detalii despre acest fascinant canion găsiţi aici.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.