Să fiţi iubiţi!

Lumea se plânge că sărbătoarea Sfântului Valentin e importată, că nu ne aparţine, că e prea agresivă, că ne poluează estetic cu manifestări siropoase ale kitchului etc etc... De acord cu toate acestea!

Cred totuşi că judecăm privind lucrurile doar la suprafaţă. Nu îmi pot imagina să existe un om care, în sufletul lui, să nu îşi dorească să iubească şi să fie iubit. Să nu vrea să spună cuiva că iubeşte sau să nu audă că este iubit. Aşadar, dincolo de manifestările superficiale şi cam banalizate ale acestei sărbători, se află ceva frumos, care trebuie apreciat aşa cum trebuie. La urma urmei, bine că nu sărbătorim cel de-al nu-ştiu-câtelea congres al partidului!  Bine că putem să spunem "câh" la inimioare şi că avem libertatea să ne exprimăm liber iubirea sau ura. Bine că avem un pretext în plus să ne distrăm, să ne facem cadouri haioase, să ne arătăm că nu e ruşinos să iubim şi să ne exprimăm nişte sentimente. Putem fac...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.