Rezumatul săptămânii 15-21 feb

Înainte să mă apuc să fac acest rezumat eram convinsă că au trecut două săptămâni de la ultimul, ca să vedeţi cum pare timpul uneori mai mare decât este. Probabil s-au petrecut foarte multe săptămâna trecută şi de aceea am avut senzaţia că am trăit două, nu una. Aşa, ca la ofertă! :-)

Să vedem aşadar:

Am început săptămâna alături de Adi Hădean, invitat surpriză în lumea noastră mare, şi articolul său Pe repede înainte prin Slovacia.

După aceasta incursiune culinară-turistică, am savurat o porţie de cultură, la Cabinetul regal de pictură din Haga, Olanda.

Am ajuns apoi pe două roţi în St Gallen, Elveţia, unde am fost uimiţi de arhitectură şi mai ales de frumoasele balcoane. Avem de acolo o colecţie interesantă de imagini... Şi nu ne-am oprit ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.