WANTED: povestitori pentru concurs!

După cum ştiţi am început să organizăm lunar, la Ceainăria GreenTea, o întâlnire concurs de Poveşti din LumeaMare. Detalii despre primele două ediţii le puteţi citi aici şi aici. Vom încerca, pe cât posibil, să facem o regulă din a ne revedea cu voi în al treilea week-end al fiecărei luni. Data exactă va fi anunţată, pentru rezervări, cu cel puţin o săptămână înainte de eveniment.

La cea de a doua ediţie am făcut un sondaj şi v-am întrebat despre ce destinaţii aţi dori să povestim în ediţia următoare. Am primit multe răspunsuri care solicitau Japonia, America de Sud sau Asia. Aşa că am decis să începem căutarea de povestitori cu mai mult timp înainte.

Aşadar WANTED: călători în aceste zone, dornici să împărtăşească impresii! Nu vor lipsi nici premi...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.