Biblioteca virtuală: Japonia

Îmi surâde din ce în ce mai mult ideea de a organiza o ediţie următoare a Poveştilor din LumeaMare pornind de la o destinaţie specială: Japonia. Şi cum aştept propuneri de povestitori (detalii aici) m-am gândit să arunc şi eu un ochi prin biblioteca virtuală şi să văd ce s-a mai scris pe această temă.

Pe Amazing Race am găsit un savuros articol scris de Camelia Ioanaş, e o plăcere să îl citeşti şi totdată să simţi spiritul acestui oraş în câteva inspirate descrieri : Bun venit pe Planeta Tokyo. Vă rugăm să vă miraţi politicos.

Misaki face o descriere plină de sensibilitate a libertăţii aşa cum este ea înţeleasă în Japonia, în articolul Libertatea florilor în păr.

Imperator povesteşte, cu nelipsitul umor, despre Japonia clasică, liniştită, Japonia templelor străvechi şi a templelor budiste, despr...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.