Rezumatul săptămânii 15-21 martie

Aş putea spune fără să exagerez prea mult că săptămâna trecuta a fost una dintre cele mai frumoase din acest an. Şi acest lucru nu are prea mult a face cu LumeaMare ci mai degraba cu starea vremii şi cu instalarea, într-un final glorios, a primăverii.

Chiar dacă ne-a venit să stăm mai mult pe afară şi mai puţin pe la computer, ne-am văzut totuşi de treabă şi am continuat să vă încântăm cu poveştile noastre, pe care le voi trece acum în revistă:

Voi începe cu sfârşitul, adică cea mai interesantă ediţie a Poveştilor din LumeaMare de până acum, dedicată Japoniei, despre care am povestit aici.

Foarte interesant a fost şi concursul Jocul de-a povestea, încheiat săptămâna trecută. Merită să citiţi povestea interactivă creată prin comentariile cititorilor, a ieşit extraordinar!

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.