Mihai Stoichescu, campion lugojean

Am mai scris aici despre un lugojean deosebit, acum o fac despre al doilea. Pentru că talentele unei ţări nu se găsesc doar în oraşele mari. Ele sunt şi în oraşul meu, aşa cum pot fi şi în oraşul fiecăruia dintre voi.

Mihai Stoichescu e un nume cunoscut în motocros şi stuntriding. Pasiunea sa pentru sporturile extreme s-a făcut simţită încă din copilărie când, ajutându-se de o bicicletă BMX se juca în curtea şcolii sau în parcări, executând tot felul de figuri, care mai de care mai complicate. A fost remarcat de Liviu Jigmond, o legendă a fenomenului moto din România, care l-a luat imediat sub aripa să protectoare, devenindu-i antrenor şi manager. Şi nu s-a înşelat.

După cum mi-a declarat Liviu, ‘’Mihai Stoichescu este un pilot de motocros ambiţios, cu un talent nativ extraordinar. Şi-a început cariera în anul 2002 când, încă de la prima cursă, a u...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.