Leapşa cu principii de viaţă

Săptămâna trecută am primit de la Claudiu o drăguţă de leapşă în urma căreia trebuia să mă apuc şi să îmi declar în faţa marii adunări blogosferice 10 principii de viaţă. Ale mele adică. Şi principiile şi viaţa.

Zis şi făcut... „Făcut” cu puţină întârziere, e drept, dar dacă am „zis” e musai să mă ţin de cuvânt; aşa că iată-mă gândindu-mă de unde să încep şi în ce parte să o iau. Voi alege drumul călătorului, pentru că, după cum se poate observa prin tocmai dinamica acestui blog, treaba asta îmi ocupă cel puţin 60-70% din zi şi din gânduri, deci pot să spun că este viaţa mea. Tot îmi place mie să cred că viaţa este ea în sine o călătorie, aşa că pot găsi şi câteva principii interesante pe post de ghid.

Unu. Destinaţia nu este mai import...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.