Înscrieri la povestit – ediţia 4

După cum am mai anunţat pe twitter şi pe facebook, ediţia a patra a Poveştilor in LumeaMare ar putea să ne aducă America de Sud mai aproape. Dăm drumul aşadar la înscrieri pentru concus, aşteptând propuneri de povestitori. Veţi avea la dispoziţie 15-20 de minute pentru a povesti despre o ţară, un oraş, o întâmplare, un om, sau orice altceva doriţi să împărtăşiţi din experienţa trăită într-o călătorie în America de Sud. Ceainăria GreenTea ne va găzdui cu plăcere şi va pregăti, ca de obicei, premiile. Suntem de asemenea deschişi şi la alte propuneri.

Ştim că timpul este scurt şi despre fiecare lucru în parte s-ar putea vorbi mai mult de atât, însă suntem la fel de conştienţi că timpul participanţilor la aceste întâlniri nu este nelimitat. Aşa că suntem nevoiţi să păstrăm aceste limite pentru a reuşi să punem şi întrebări, să savurăm un ceai la GreenTea, să ne revedem şi să mai schimbăm ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.