La ultima ediţie a Poveştilor din LumeaMare am discutat mult despe Japonia şi tot atunci am împărţit răvaşe cu citate. Astăzi vă arătăm colecţia pe care am făcut-o cu această ocazie. Vă invităm să o completaţi cu ceea ce aţi mai învăţat şi voi din înţelepciunea acestui popor.

Noi nu zâmbim pentru că ceva bun ni s-a întâmplat ci ceva bun se întâmplă pentru că zâmbim. Toată lumea face greşeli. De aceea există o radieră la capătul fiecărui creion. Fii generos cu zâmbetele tale. Acela care ascultă bine, vorbeşte bine. Nimic nu e mai scump decât ceea ce primeşti gratis. Când caracterul unui om nu îţi este foarte clar, atunci uită-te la prietenii lui. Când mergi, mergi, când stai, stai, dar niciodată nu ezita. Pregăteşte-te pentru ce e mai bine dar nu te teme de ce e mai rău.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.