O fotografie, o seară la lumina pagodei

O fotografie, o seară la lumina pagodei

Yu Yuan Garden

Yu în chineză înseamnă a place, a satisface, grădina fiind creată în 20 de ani pentru plăcerea privată a unui ofiţer din dinastia Ming (pe la 1577). De-a lungul timpului a suferit tot felul de schimbări şi distrugeri, fiind deschisă publicului (după o restaurare care a durat 5 ani) abia în 1961. În cei 20.000 de metri pătraţi găsiţi mai mult decât se vede în imagine, poate vom mai reveni şi cu alte imagini…

Shanghai, China

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.