Germania, mereu surprinzătoare 1

Germaniei îi lipseşte poate renumele turistic al Franţei sau al Italiei, însă se poate lăuda cu cel puţin la fel de multe locuri frumoase. Diferenţa e că, nefiind la fel de popularizate, puteţi pleca spre necunoscut pentru a le descoperi singuri. Şi... cui nu-i plac surprizele?

Schwäbisch Hall e unul dintre acele locuri unde te duci pentru o plimbare de câteva ore şi te trezeşti cu dorinţa de a rămâne măcar câteva zile. E un orăşel pitoresc, şi nu, nu-s doar vorbe-n vânt, din landul Bade-Wurtemberg. Ajungeţi aici foarte uşor cu maşina, dacă sunteţi pe lângă Heilbronn sau Baden-Baden, aşa cum eram eu vara trecută. Vă amintiţi poate de filmul lui Clint Eastwood, Podurile din Madison County. Ei bine, un astfel de pod acoperit puteţi vedea şi în Schwäbisch Hall. Imaginaţi-vă un râu care curge liniştit, câteva răţuşte care îşi...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.