Rezumatul săptămânii 19-25 aprilie

Rezumatul săptămânii 19-25 aprilie

Am avut din nou o săptămână plină şi aceasta s-a datorat în primul rând celei de-a patra ediţii a Poveştilor din LumeaMare, despre care veţi putea citi astăzi, puţin mai târziu. Dar bineînţeles că nu ne-am limitat la atât ci am parcurs, ca de obicei, un traseu interesant pe care nu trebuie să îl rataţi.

Am plecat la început de săptămână de la Zaragoza pentru a ne întoace apoi în România şi a lansa un nou concurs, dedicat locurilor voastre de suflet.

Am trecut apoi printr-un orăşel curat şi plin de farmec din Germania, o ţară care nu încetează să ne surprindă, pentru a ne lăsa apoi prinşi de haosul şi aromele Istanbulului. India ne-a ieşit şi ea în cale, venind la noi acasă în spectacolul Celebrate India.

Am căutat lumea mică şi am adăugat la biblioteca virtuală câteva parcuri foarte interesante, ce reproduc lumea mare în miniatură.

La final de săptămână v-am împărtăşit primele impresii de pe partea cealaltă a baricadei, povestindu-vă cum e viaţa într-un hostel – din punctul de vedere al gazdei, iar duminică ne-am odihnit şi noi şi ne-am gândit să vă invităm la Bisericuţa dintr-un singur lemn.

Sper că aţi fost alături de noi şi în călătoriile acestei săpămâni şi că rămânem parteneri de drum mai departe!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.