Miroase a vară

Aşa cum iarna îşi anunţă uneori prezenta prematur, prim miros, la fel şi vara, se face simţită prin anumite senzaţii. Şi cum de câteva zile simţim vara ca fiind tot mai prezentă, am decis să vă invit să răspundem la întrebarea: de ce ne place vara? Ce senzaţii, mirosuri, amintiri, locuri ne evocă primele zile de vară?

Voi începe eu, apoi vă las să mă completaţi.

Îmi place vara pentru că e cald. Ieri a fost o zi aproape înăbuşitoare şi bineînţeles că toţi au început să se plângă, uitând de câte ori au spus că s-au săturat de frig şi cât au invocat venirea verii. Nici mie nu îmi place să simt cum se lipesc hainele de mine sau cum mă ustură tălpile, însă aerul cald în care m-am scăldat toată ziua mi-a adus aminte de Marrakech şi terasel...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.