Africa, Africa, o poveste fierbinte!

Africa, Africa, o poveste fierbinte!

Neoficial am mai întrebat şi săptămîna trecută, neoficial vă întreb şi acum: ce părere aveţi să povestim despre Africa la următoarea ediţie de Poveşti din LumeaMare? Ca acest lucru să se întâmple avem nevoie însă de povestitori! Ceva amatori? Sugestii? V-ar plăcea să auziţi pe cineva anume povestind?

Aştept cât de curând ideile voastre sau înscrierea pentru povestitori!

Data estimată a evenimentului ar putea fi 26 sau 27 iunie. Nu vă înscrieţi încă la participarea ca spectatori sau juriu, pentru aceasta vom crea un articol separat, când vom şti toate detaliile.

Mulţumim!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.