Biblioteca virtuală revine!

S-a cam pus praful prin biblioteca virtuală, nu am mai apucat de mult sa adaug noutăţi, să vă spun ce am mai citit interesant. Dar chiar dacă am fost mereu pe fugă, să ştiţi că nu am uitat să mai arunc un ochi pe net şi, ca să mă credeţi, vă arăt ce mi-a plăcut din ceea ce am găsit:

“Vă gândiţi la Disneyland? Vreţi să vă întâlniţi cu Mickey Mouse sau să daţi mâna cu Donald Duck? Lăsaţi land-urile astea… V-aţi gândit să vizitaţi vreodată Stalin-Land?” ne întreabă Imperator într-un articol foarte interesant din Georgia.

De la destinatiieuropene.ro am aflat şi că Albania vrea să profite de criza grecească şi ca să vă spun sincer, nu mă gândisem la asta dar poate că va fi o destinaţie bună de luat în seamă!

La capitolul informaţii utile, îmi place ghidul călătorului propus de Viajoa, ca un exemplu puteţi citi articolul în care veţi afla cum trebuie să alegeţi şi să folosiţi un rucsac.

Astăzi am văzut un citat fain pe twitter care zicea el aşa, în limba lu’  Shakespeare:  “You dont stop laughing because you grow old. You grow old because you stop laughing.” Şi ca să rămânem tineri vă recomand o porţie bună de râs urmărind poveştile lui groparu din Tenerife

Cam atât pentru astăzi, nu uitaţi că vă aştept mereu cu sugestii şi cu recomandări pentru articole care ar putea să şadă frumos la noi pe raft, în biblioteca virtuală. Aşa că dacă simţiţi că aţi scris un articol pe sufletul Lumii Mari, va rog îndrăzniţi! 😀

Week-end plăcut!

Foto: Imperator

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.