Biblioteca virtuală revine!

Biblioteca virtuală revine!

S-a cam pus praful prin biblioteca virtuală, nu am mai apucat de mult sa adaug noutăţi, să vă spun ce am mai citit interesant. Dar chiar dacă am fost mereu pe fugă, să ştiţi că nu am uitat să mai arunc un ochi pe net şi, ca să mă credeţi, vă arăt ce mi-a plăcut din ceea ce am găsit:

„Vă gândiţi la Disneyland? Vreţi să vă întâlniţi cu Mickey Mouse sau să daţi mâna cu Donald Duck? Lăsaţi land-urile astea… V-aţi gândit să vizitaţi vreodată Stalin-Land?” ne întreabă Imperator într-un articol foarte interesant din Georgia.

De la destinatiieuropene.ro am aflat şi că Albania vrea să profite de criza grecească şi ca să vă spun sincer, nu mă gândisem la asta dar poate că va fi o destinaţie bună de luat în seamă!

La capitolul informaţii utile, îmi place ghidul călătorului propus de Viajoa, ca un exemplu puteţi citi articolul în care veţi afla cum trebuie să alegeţi şi să folosiţi un rucsac.

Astăzi am văzut un citat fain pe twitter care zicea el aşa, în limba lu’  Shakespeare:  „You dont stop laughing because you grow old. You grow old because you stop laughing.” Şi ca să rămânem tineri vă recomand o porţie bună de râs urmărind poveştile lui groparu din Tenerife

Cam atât pentru astăzi, nu uitaţi că vă aştept mereu cu sugestii şi cu recomandări pentru articole care ar putea să şadă frumos la noi pe raft, în biblioteca virtuală. Aşa că dacă simţiţi că aţi scris un articol pe sufletul Lumii Mari, va rog îndrăzniţi! 😀

Week-end plăcut!

Foto: Imperator

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.