Rezumatul săptămânii 31 mai-6 iunie

Încă o săptămână terminată, o nouă lună începută! Deja nu mai avem atât de mult timp pentru planurile de vacanţă... Sunt sigură ca v-aţi ales deja destinaţia dar dacă sunteţi genul care preferă ceva spontan, aruncaţi un ochi pe impresiile din lumea mare, cine ştie de unde vin ideile! Iată despre ce am povestit săptămâna trecută:

Despre evenimentele lunii iunie – de care am legat şi un miniconcurs la care oferim ultimul număr al revistei National Traveler. Poate că îl aveţi deja dar mai e timp, până pe 12 iunie, să ne spuneţi totuşi ce alte evenimente, tradiţii sau sărbători aţi mai întâlnit în lume în această perioadă.

Despre Africa – aici nu am povestit ci am căutat povestitori pentru următoarea ediţie a Poveştilor din LumeaMare. Mai aşteptăm încă propuneri dar nu pentru mult timp!

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.