La ţară în Bucureşti

IDEI DE WEEK-END - 1

Pentru că am constatat că cel puţin acum, de când a dat căldura, tot mai mulţi dintre voi sunteţi interesaţi de ieşiri în week-end, vom încerca să vă oferim în fiecare miercuri o sugestie de unde puteţi ieşi pentru o zi sau două, la sfârşitul săptămânii. Bineînţeles că nu vom putea acoperi toate gusturile sau nevoile, aşa că dacă veţi avea întrebari sau alte preferinţe vă rugăm să ni le adresaţi şi vom face tot posibilul să vă răspundem!

Pentru acest week-end avem o idee pentru familiile cu copii din Bucureşti: Ferma animalelor din comuna Pantelimon. Am aflat de ea dintr-un articol citit la chinezu şi pentru că vroiam să scoatem copilul undeva la aer, dar nu î...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.