Rezumatul săptămânii 7 – 13 iunie

Rezumatul săptămânii 7 – 13 iunie

Am avut o săptămână plină de noutăţi şi evenimente, aşa că vom face un zapping rapid printre subiectele care merită revăzute:

Din Paris, Alina ne-a povestit despre o expoziţie inedită, Crimă şi pedeapsă la muzeul Orsay. Pe meleagurile noastre frumoase, Octavia ne-a condus pe Valea Ampoiului iar Roxana pe la Bârsana. Am fugit din nou peste graniţe cu Ghiocel(a) până la Berlin (prima parte) şi de acolo am revenit în ţară, pentru o ieşire de week-end cu copiii, la Ferma animalelor, în apropiere de Bucureşti.

Am lansat si un serial nou, numit „De vorbă cu..”, în care i-am invitat la discuţie, pentru debut, pe cei care sunt cunoscuţi în lumea online ca DreamTeamRO

Să nu neglijăm şi concursurile aflate în derulare: Înscrie-te şi recomandă, cu premiu un abonament pe 5 luni la revista National Geographic şi Cele mai frumoase muzee din lume, cu premiu un superb album intitulat „100 cele mai frumoase muzee ale lumii”.

Şi pentru că a venit vacanţa mare, vă reamintim că v-am invitat să ne împărtăşiţi cele mai frumoase amintiri din copilărie.

Vă mai aşteptăm cu articole şi noutăţi interesante în această nouă săptămână şi vă dorim zile vesele de vară!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.