Rezumatul săptămânii 7 – 13 iunie

Am avut o săptămână plină de noutăţi şi evenimente, aşa că vom face un zapping rapid printre subiectele care merită revăzute:

Din Paris, Alina ne-a povestit despre o expoziţie inedită, Crimă şi pedeapsă la muzeul Orsay. Pe meleagurile noastre frumoase, Octavia ne-a condus pe Valea Ampoiului iar Roxana pe la Bârsana. Am fugit din nou peste graniţe cu Ghiocel(a) până la Berlin (prima parte) şi de acolo am revenit în ţară, pentru o ieşire de week-end cu copiii, la Ferma animalelor, în apropiere de Bucureşti.

Am lansat si un serial nou, numit „De vorbă cu..”, în care i-am invitat la discuţie, pentru debut, pe cei care sunt cunoscuţi în lumea online ca DreamTeamRO

Să nu neglijăm şi concursurile aflate în derulare: Înscrie-te...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.