Rock Battle 2 în Fire club

Anul 2010 a însemnat anul marilor concerte rock în România, AC/DC,Metallica, Manowar, Megadeath, Slayer, Ozzy Osbourne sau Serj Tankian fiind doar câţiva dintre “greii” care vin sau au venit la Bucureşti.

N-o să vă recomand acum să mergeţi la unul dintre aceste concerte, pentru că multe au avut loc deja, iar celelalte sunt sold-out. O să vă vorbesc despre un eveniment din Fire club, Rock Battle 2, care are loc în 25 iunie. E ultima seară dintr-o serie de şase etape săptămânale; la fiecare etapă au cântat trei trupe, care au fost votate online în săptămâna de după concert. Proiectul îşi propune să susţină scena underground a rockului românesc, intrarea fiind liberă. Dacă până acum v-aţi susţinut favoriţii online, în ultima seară vă trebuie să o faceţi live, în sală!

Şi pentru că la LumeaMare ne place rockul, o să vă prezentăm astăzi o trupă care partic...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.