Colţul tău din România 2

Aşa cum spuneam aici, acest articol este prea ambiţios pentru a avea un singur autor. Este un articol despre România, despre locuri deosebite din România. Scris de mai multe persoane, din mai multe perspective, este cu siguranţă mai complet şi mai pertinent decât dacă l-aş fi scris singură, inspirându-mă din diferite surse. LumeaMare e un site de impresii trăite, nu de relatări seci despre diferite locaţii, aşa că v-am cerut ajutorul. Mulţumesc tuturor participanţilor care au înţeles că e important să promoveze acel colţ de Românie care le-a intrat în suflet. Felicitari incă o dată câştigatorului!

Ciprian de la Ceinaria GreenTea a început lista cu satul Botuş, din dulcea Bucovina «un cătun izolat, câteva case, o mănăstire şi o întoarcere la lucrurile simple cum nu găseşti prea des.» Andrei ne-a vorbit despre Muzeul Satului din Sighetu Marmaţie...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.