Concert Razna!

Aşa cum am promis, revin cu detalii despre concertul Razna de la Rock Battle 2, care a avut loc weekendul trecut. Atât impresiile cât şi fotografiile îi aparţin Danei Stavaru. Mulţumesc, Dana, mulţumesc Razna!

"Pentru prima dată de când îi cunosc pe băieţii din Razna, fotografiile de la Rock Battle nu le fac cinste. Mă uit la ele şi nu văd decât nişte imagini, îngheţate, incapabile să exprime în imagini ce au transmis ei pe scenă.  La un moment dat am renunţat să mai fac fotografii. Cu obiectivul plecat în pământ, ruşinat parcă nu ştie să surprindă decât imagini, ascultăm...Ce bine a sunat! Băieţii s-au înţeles foarte bine intre ei..  acordurile erau în perfectă armonie cu versurile, audienţa era acolo... Îmi pare rău, băieţi, că nu s-a inventat fotografia muzicală! Îmi zboară prin cap acorduri ale melodiilor, versuri care se incapaţaneza şi rămân în...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.