Zâmbeşte, e gratis!

Se ştie, Parisul e un oraş scump. Să fie chiar aşa? În primul rând... zborul până acolo poate fi ieftin, în jur de 100 de euro dus-întors, dacă zbori cu o companie low cost. O să încerc să îţi prezint câteva activităţi care se pot face fără a scoate nici un ban (sau foarte puţini) din buzunar.

Cazarea e scumpă în Paris, sunt de acord cu tine. Aruncă însă o privire pe site-ul ăsta. Vei găsi apartamente de lux, situate ultracentral, pe care le poţi închiria pe termen scurt sau lung. Un sejur de şapte nopţi pentru un apartament care poate găzdui patru persoane se ridică la 800 de euro. Asta înseamnă 200 de euro de persoană. Mai ieftin decât la hotel, nu?

Şi daca tot eşti la Paris, poate vrei să iţi imbunătăţeşti franceza şi cultura generala, cu aceeaşi ocazie. Ce-ar fi să urmezi gratuit cursuri de istoria arte...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.