Rezumatul săptămânii 28 iunie–2 iulie

Călătoriile în lume ne aduc, dincolo de frumuseţea locurilor pe care le vedem, mici sau mari lecţii de viaţă. Hai să vedem care au fost cele 5 lucruri pe care le-am putut învăţa din incursiunile săptămânii trecute:

La Poveşti din LumeaMare – ediţia 5, Alin Totorean ne-a demonstrat că omul are resurse infinite de putere şi voinţă şi că nu are nevoie de nimeni decât de sine însuşi pentru a reuşi.

Din episodul 8 al Maramureşului magic am înţeles că există oameni buni şi generoşi şi că nimic nu te încarcă mai bine cu energie decât o plimbare prin natură.

Umărind traseul apei prin canionul Liechtensteinklamm am admirat din nou puterea naturii şi am învăţat că atât minunile naturale cât şi cele din viaţa noastră de zi cu zi se produc numai dacă suntem perseverenţi.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.