Rezumatul săptămânii 5-11 iulie

Din Moldova la Roma şi făcând shopping la Luvru

Ce săptămână extraordinară am avut! Toate s-au combinat şi amestecat ieşind o incursiune prin lume despre care merită să ne reamintim. Am început săptămâna aflând că toate drumurile duc la Piatra Neamţ sau redescoperind ţinuturile copilăriei în Roma. V-aţi prins, e invers, aşa este lunea, la toţi ne e greu! În plus, nu e aşa că ne simţim încurcaţi atunci când suntem întrebaţi ce operă de artă am cumpăra de la Luvru? Hai mai bine să revenim la ale noastre şi să stăm puţin de vorbă cu prietenii noştri pasionaţi de călătorii, de data aceasta cu Diana Stoleru.

La final de săptămână ne-am adunat două fete cucuiete şi am plecat la Cluj. Excursie despre care vă vom povesti dacă nu astăzi, cel târziu mâine!

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.