Recomandă-ne o pensiune!

Pensiunile sunt ceva relativ nou în peisajul turistic românesc. În DEX, o pensiune e definită după cum urmează : PENSIÚNE s.f. 1. Întreținere (locuință și masă) primită de cineva într-o casă particulară în schimbul unei sume de bani; (concr.) casă-restaurant în care se dă o asemenea întreținere.

Ne-am dorit de la bun început să formăm o comunitate în jurul pasiunii pentru călătorii, o comunitate în care experienţa fiecăruia poate fi benefică pentru ceilalţi. De-a lungul timpului ţi-am cerut părerea în legătură cu muzeul tău preferat sau colţul din România care ţi-a intrat în suflet, ca să dau doar două exemple. Sigur că nu toţi călătorim la fel, însă în ultima vreme tot mai mulţi dintre noi se cazează la pensiuni, din mai multe motive. În primul rând atmosfera intimă, de casa familială în majoritatea cazurilor, grija pe care o au gaz...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.