Biblioteca virtuală cu diverse

Biblioteca virtuală cu diverse

Dacă săptămâna trecută citeam articole despre călătoriile prin România iar săptămâna aceasta am dedicat-o şi noi impresiilor de prin ţara noastră, astăzi în Biblioteca Virtuală vom amesteca România cu lumea mare şi cu puţină ficţiune.

Prin România l-am urmărit pe Marius Sigheti, care a făcut o călătorie prin Dobrogea, pe motor. Impresii relatate cu mult umor şi informaţii utile găsiţi aşadar în cele trei episoade: ziua 1, ziua 2 şi ziua 3

La categoria “în jurul lumii” avem interviul de pe Mertopotravel, despre o fascinantă călătorie pe apă, cu barca solară. Să fi avut acum buget, mergeam cu ei prin Deltă fără nici cea mai mică ezitare!

E vară şi putem pleca cu cortul peste tot, aşa că putem găsi sfaturi despre cum să alegem sacul de dormit, în Ghidul călătorului oferit de Viajoa.

Şi dacă vă temeţi că trece vara şi nu reuşiţi să ajungeţi la plajă, BootsnAll ne încântă cu un calendar al plajelor din lumea mare, pentru o vară fără sfârşit.

Să lăsăm la final sfaturile şi articolele utile la o parte şi să râdem cu Daily Cotcodac, unde puteţi citi o traducere după o poveste excelentă: O ascensiune pe Moasernspitze! Vedeţi că are şi continuare..

Lectură plăcută şi week-end frumos!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.