Biblioteca virtuală cu diverse

Dacă săptămâna trecută citeam articole despre călătoriile prin România iar săptămâna aceasta am dedicat-o şi noi impresiilor de prin ţara noastră, astăzi în Biblioteca Virtuală vom amesteca România cu lumea mare şi cu puţină ficţiune.

Prin România l-am urmărit pe Marius Sigheti, care a făcut o călătorie prin Dobrogea, pe motor. Impresii relatate cu mult umor şi informaţii utile găsiţi aşadar în cele trei episoade: ziua 1, ziua 2 şi ziua 3

La categoria “în jurul lumii” avem interviul de pe Mertopotravel, despre o fascinantă călătorie pe apă, cu barca solară. Să fi avut acum buget, mergeam cu ei prin Deltă fără nici cea mai mică ezitare!

E vară şi putem pleca cu cortul peste tot, aşa că putem găsi sfaturi despre cum să alegem sacul de dormit, în Ghidul călătorului oferit de Viajoa.

Şi dacă vă temeţi că trece vara şi nu reuşiţi să ajungeţi la plajă, BootsnAll ne încântă cu un calendar al plajelor din lumea mare, pentru o vară fără sfârşit.

Să lăsăm la final sfaturile şi articolele utile la o parte şi să râdem cu Daily Cotcodac, unde puteţi citi o traducere după o poveste excelentă: O ascensiune pe Moasernspitze! Vedeţi că are şi continuare..

Lectură plăcută şi week-end frumos!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.