La food court în Singapore

Singapore e ca un uriaș mall în aer liber, plin de magazine, terase, spații verzi și multe-multe alta malluri mai mici. Între ele, food courts, locuri în care se înghesuie zeci de bucătării mititele din care se revarsă peste mulții meseni, valuri de arome îmbibate cu parfum de curry, creveți pe grill, santal ori tămâie. La prima vedere, dezordinea și mizeria sunt la ele acasă dar dacă ridici capul din bolul din care sorbi sea food tom yum ori laksa soup, poți vedea zecile de angajați de la curățenie adunând resturi de pe mese, dând cu mătura ori ștergând mesele. Dacă despre spațiile în care se mănâncă pot spune că se curăță frecvent, despre bucătării pot spune că ar avea probleme cu obținerea autorizațiilor de funcționare. Adică nu-s tocmai lună și bec, dar aici nu pare să deranjeze pe nimeni. Nu ne-a deranjat nici pe noi. Am mâncat deja din mai bine de zece locuri diferite. Nicio indigestie, nicio alergie, nici pomeneală d...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!