La mulţi ani Ghiocel(a)!

Astăzi avem încă o sărbătoare în LumeaMare, o aniversăm pe Ghiocel(a)! Puţini dintre voi ştiu sau ghicesc cine se ascunde sub acest pseudonim care nici măcar nu este un pseudonim în adevăratul sens al cuvântului, ci numele sub care am auzit-o  strigată pe mama mea dintotdeauna! Toata lumea îi spune Ghiocel, pe site am adăugat doar un (a), de dragul jocului şi pentru a evita confundarea cu genul masculin.

Probabil că v-am mai spus că părinţii mei mi-au transmis microbul călătoriilor, microb care încă îi mai stăpâneşte şi pe ei, în ciuda problemelor apărute odată cu vârsta. Părinţii mei încă mai dispar o lună pe an, cutreierând Europa, cu o dorinţă neobosită de a cunoaşte cât mai mult şi într-un ritm atât de intens încât mereu mă simt nevoit...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.