Parisul în sus şi-n jos

Orice s-ar spune, Parisul e un oraş care merită văzut cel puţin o dată în viaţă. Mai ales… de sus!

Turnul Eiffel nu mai are nevoie de nici o prezentare, a devenit de mult simbolul Parisului şi orice turist care se respectă va sta cuminte la coada interminabilă de la picioarele lui pentru a obţine mult doritul bilet care îi va permite să ia unul dintre ascensoare sau să urce pe trepte, după pofta inimii. În cazul în care preferaţi să vă organizaţi sejurul  şi să nu pierdeţi timpul la coadă, puteţi să vă cumpăraţi biletul din timp de pe site-ul oficial al turnului. Aveţi de ales : ori îl imprimaţi, ori optaţi pentru păstrarea codului de bare în telefon-asigurati-vă însă că aveţi un telefon adaptat acestui serviciu.

Dacă aţi urcat deja în turn, sau sunteţi un turist mai « rebel » care evita clişeele, vous n’avez que l’embarras du choix, cum a...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.