O fotografie în Armenia

O fotografie în Armenia

„Ştiţi câte biserici sunt în Armenia?  Toate. Le-am numărat eu. Până şi harta pe care o am, unde un punct roşu înseamnă ceva frumos, e roşie toată. Nu e munte sau deal care să nu aibă în vârf o biserică sau o ruină de biserică, acolo încă dinainte de începutul timpului. N-am cum să le văd pe toate, nici armean dac-aş fi” – Scriam pentru Ovidiu şi Bianca.

Foto şi impresii: Mihai Barbu

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!