O fotografie spre vârf de munte

O fotografie spre vârf de munte

Urcuşul final pe vârful Schwarze Schneid, 3370 m altitudine, Solden, Austria. E ca în viaţă, ţi-e greu să urci şi parcă ai renunţa, dar deja ai mers prea mult ca să renunţi; şi eşti curios ce vei găsi după urmatoarea cotitură, apoi după următoarea şi următoarea, sperând că e vârful. Aşa mi-am convins soţia să urce!

FOTO: Bogdan Marc

Spre Schwarze Schneid (3370m) –  Solden, Austria

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!