Să fie odată primăvară, dragi motociclişti!

Ştiu, asta e discriminare, dar nu pot să mă abţin să nu dedic primul articol din aşa zisa primă zi de primăvară, celor care aşteaptă poate cu cea mai mare nerăbdare să se cureţe strada de polei, să iasă soarele din nori pentru a usca şi a încălzi, măcar puţin, asfaltul.

Să facem o petiţie, dragi motociclişti, să strângem semnături, să facem o cauză pe facebook, să ieşim în stradă, să facem domnilor şi doamnelor ceva, orice, că aşa nu se mai poate!

Primăvară frumoasă, drumuri multe cu asfalt uscat şi curbe cât încap!

PS: apropo, aţi schimbat uleiul, v-aţi pregătit iubita pe 2 roţi de dez-iernat? Eu n-am apucat, parcă văd că mă prinde primăvara nepregătită şi fără RCA! Atenţie, primăvara vine, la un moment dat, am vorbit eu, ştiu din surse sigure 😀

PS 1: unde mergem când vine?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.