Poveşti din LumeaMare 13 – China şi Himalaya

Vă lansăm din nou o invitaţie la Poveşti! Sâmbăta aceasta vom vorbi despre China şi Himalaya, cu Cătălin Nenciu şi Mihai Moiceanu. Cei care încep să devină sinonimi cu aventurile noastre de călătorie şi care ne susţin din nou cu premii sau alte detalii logistice sunt: Ceainăria GreenTea, LAMONZA, BOOKS EXPRESS şi EPSON ROMÂNIA.

Reamintesc celor care nu au fost la curent cu modificările că am decis să acordăm prioritate abonaţilor la newsletter, anunţându-i din timp asupra tematicii şi acceptând înscrierea lor cu prioritate. Înscrierile se fac doar prin mail şi sunt valabile în momentul în care aţi primit confirmarea. Mai jos mai multe detalii :

Când se întâmplă?

Sâmbătă, 19 martie, la

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.