Biblioteca virtuală de seară – 11

Biblioteca virtuală de seară – 11

– L-am descoperit pe fotograful Steve McCurry – “recognized universally as one of today’s finest image-makers, has won many of photography’s top awards.  Best known for his evocative color photography, McCurry, in the finest documentary tradition, captures the essence of human struggle and joy.” Uitaţi-vă pe site şi nu veţi regreta!

– Avem biciclişti pe aici? Eu de mult îmi doresc şi o jucărie pe 2 roţi… fără motor. În caz că aveţi deja şi vă bate gândul să o porniţi prin lume: 12 essential items for a cycling trip (Matador Network)

– Pe BootsNall: Eight Reasons to Visit Post-Communist Eastern Europe Now Printre care şi preţul berii din România de sau din Bulgaria 😀

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.