Biblioteca virtuală de seară – 11

– L-am descoperit pe fotograful Steve McCurry – “recognized universally as one of today’s finest image-makers, has won many of photography’s top awards.  Best known for his evocative color photography, McCurry, in the finest documentary tradition, captures the essence of human struggle and joy.” Uitaţi-vă pe site şi nu veţi regreta!

– Avem biciclişti pe aici? Eu de mult îmi doresc şi o jucărie pe 2 roţi… fără motor. În caz că aveţi deja şi vă bate gândul să o porniţi prin lume: 12 essential items for a cycling trip (Matador Network)

– Pe BootsNall: Eight Reasons to Visit Post-Communist Eastern Europe Now Printre care şi preţul berii din România de sau din Bulgaria 😀

– Pentru cei care iubesc Olanda şi brânza:  Say cheese, say Alkmaar – de Liliana Oprişan

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.