Weekend în România: Horezu

Aflu că s-a început promovarea pe plan intern a turismului românesc. Adică bani băgaţi în TV, radio şi alte canale, nu în drumuri. Vorbesc de parcă nu aş fi lucrat în publicitate şi nu aş şti că aşa se face „treaba”. Problema e că tot din publicitate am învăţat că mai întâi perfecţionezi produsul, te asiguri că e uşor de găsit pe raft şi după aceea bagi bani în promovare. România e un produs bun, frumos: ai unde să mergi, ai ce să vezi. Ce te faci însă când drumurile sunt aşa cum sunt? Ce te faci când ai două zile la dispoziţie şi îţi dai seama că trebuie să ţii cont de numărul de kilometri până la o anumită destinaţie, pentru că altfel te vei trezi petrecându-ţi sâmbăta şi duminica pe drum?

Pentru că suntem totuşi născuţi aici, vreau ca LumeaMică să îşi cunoască ţara. După ce am avut surpriza de a fi întrebată „Sibiu în ce ţară este?” am pus o hartă la ea în cameră şi am început, încet, să marcăm locurile în care am ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.